Het Interieur City Festival in de verlaten Sint-Maartenskliniek in Kortrijk zit erop. Week van het Ontwerpen stelde er Belgisch en internationaal ontwerptalent voor in de expo We Are The Next Generation. Het was een fantastische editie op een uitzonderlijke locatie die meer dan 12.000 bezoekers lokte.

Week van het Ontwerpen reist nu met de expositie door naar Antwerpen. In samenwerking met OVAM en Antwerp. Powered by Creatives kan je We Are The Next Generation van 9 november tot 9 december 2018 gratis bezoeken in de stadsbibliotheek Permeke.

We nodigen je van harte uit op het openingsevent op dinsdag 13 november om 18u15 in Permeke Antwerpen voor een hapje en een drankje, in aanwezigheid van de exposerende ontwerpers.

Schrijf je hier gratis in.

Tentoonstellingsontwerp door Dimitri Vercaemst - Studio-Nomad.be i.s.m. Lion & Miller Studio
Week van het Ontwerpen is een jaarlijks terugkerend event rond creativiteit en ontwerp en een samenwerking tussen Designregio Kortrijk, Howest, stad Kortrijk, Voka West-Vlaanderen, Intercommunale Leiedal en Biënnale Interieur. Met het event willen we de meerwaarde van creatief technisch ontwerponderwijs als katalysator voor regionale ontwikkeling in de kijker zetten.