FUTURE OF SPACE

Spatial system for repurposing industrial spaces

De Designers in Residence Kortrijk 2018 nodigen je uit voor de Future of Space op woensdag 12 december om 16u30, vlassite Sabbe te Kuurne.

"The future is scalable, modular, transformable, transformative, flexible, traveling, unattaching, pop-up, reused, sustainable, an inclusive hub for creation rooted in the past unfolding the new."

Sinds hun komst in september werken de geselecteerde ontwerpers Jasna, Jaenam en Kazu aan een experimenteel concept voor de toekomst van ruimte(s). Ze ontwikkelden een modulair mechanisme om leegstaande industriële gebouwen te hergebruiken en transformeren.

Ze stelden het eerste concept reeds voor met een indrukwekkende maquette op Interieur 2018. Nu zal je de installatie in real life kunnen ontdekken op een bijzondere locatie in de regio: in vlassite Sabbe Kuurne. Verwacht een spectaculaire projection mapping art installation door de in Berlijn gevestigde artiest Omar Elkammar, in aanwezigheid van de drie designers.

Schrijf je hier in voor de opening

Praktisch
Vanaf 16u30 doorlopend tot 19u00.
Vlassite Sabbe, Leiemeersdreef Kuurne
Kom met je fiets! Parkeren op het terrein zelf is niet toegestaan. En kleed je warm aan.

Kan je er woensdag niet bij zijn? De installatie is ook te bezoeken op donderdag 13 december en vrijdag 14 december, doorlopend van 15u00 tot 19u00.

Wil je de installatie in groep bezoeken? Stuur een mailtje naar lise@designregio-kortrijk.be


Met dank aan